Avdelinger > FOTBALL > Endelig ruller fotballen igjen på Orkla Sparebank stadion

Endelig ruller fotballen igjen på Orkla Sparebank stadion

15.04.2023

Fotballsesongen 2023 er i gang på Orkdalsbanken stadion. Det voldsomme snøfallet på slutten av vinteren førte til store snømengder på banen. Garasjegjengen i Orkdal Idrettslag har jobbet for å brøyte bort snø, og den siste uka har været også bidratt med mildere netter og mer snøsmelting. Fredag kveld ble det gjennomført kamp på Orkla Sparebank stadion. Orkdal gutter 11 tok i mot KIL/Hemne til kamp på den klargjorte kunstgressbanen.

OBS 140423 01Godværet i påska ga et lite håp om at seniorlagene til Orkla FK kunne spille sine første hjemmekamper på Orkla Sparebank stadion. Nattkulda gjorde imidlertid at snøen smeltet sent, og man så etter hvert at kamper på banen ikke kunne gjennomføres. Derfor er det godt å se barn i aktivitet på banen denne uka. Det betyr at kamper som er satt opp på Orkla Sparebank stadion kan gå etter planen fra nå av og utover våren.

OBS 140423 04Garasjegjengen på Orkla Sparebank stadion er en viktig del av driften av fotballanlegget til Orkdal Idrettslag. Banedekket er fylt av kork/kokos i stedet for gummigranulat, som er veldig vanlig på mange kunstgressbaner. Dette er et viktig miljøtiltak. En ulempe ved dette valget er at vann og frost i større grad påvirker underlaget. Traktor brukes for å løse opp og fordele korken utover kunstgresset. 

I Orkdal Idrettslag er vi veldig glade for å se at aktiviteten på anlegget vårt er i gang. Vi har sett fram mot 2023-sesongen! Det er en stor oppgave å fordele treningstider og kamptider på et anlegg med så stor aktivitet. Her kan du se oversikten som daglig oppdateres:

Orkdalsbanken Stadion, 11er-bane

Orkdalsbanken Stadion, 7’er-bane


OBS 140423 02Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til en ny fotballsesong på Orkla Sparebank stadion. Takk til alle som bidrar utover sesongen med drift av lag, vedlikehold av anlegg og dugnadstimer i kiosk og ved arrangement. Takk også til de som tar på seg verv i styre og ulike forum. Uten dere hadde vi ikke hatt noe aktivitet i fotballavdelingen vår. 

PS! Første hjemmekamp for Orkla herrer senior på Orkla Sparebank stadion er satt opp lørdag 22. april klokka 10.30. Da kommer Mosjøen på besøk til kamp i Norsk Tipping - ligaen. Hvem vet; kanskje er Marcus og Martinus med i lagoppstillingen til Mosjøen. Tidligere i artikkelen står det at underlaget på banen kan reagere på fukt og frost. Likevel vil nok banen godt kunne takle to dråper vann... :) 
Relaterte saker:

17.07.2023
Orkla Tine Fotballskole 2023
Orkdal IL fotball sin samarbeidspartner Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole.

Les mer…

24.05.2023
Kjøp boka om oppblomstringen av av kvinnefotballen i gamle Sør-Trøndelag
Damenes Pokal er et omfattende dokument om kvinnefotballens oppblomstring...

Les mer…

28.04.2022
Velkommen til Orkdal IL fotball!
Orkdal Idrettslag er et fleridrettslag som består av Hovedlaget og...

Les mer…

20.04.2022
Fotballsesongen i gang på Orkla Sparebank stadion
Våren og varmen kom plutselig i løpet av påska.

Les mer…

11.04.2022
OIL med da Nils Arne ble hedret
Søndag ble Nils Arne Eggen hyllet på Lerkendal, da...

Les mer…

27.04.2021
Orkdal IL med kleskolleksjon fra Umbro
Orkdal Idrettslag har avtale med Umbro om kleskolleksjon.

Les mer…

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere