Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Toppidrettsveka » Toppidrettsveka tilbake til Orkdal og Knyken skisenter

22.12.2017

IMG 4360

Toppidrettsveka tilbake til Orkdal og Knyken skisenter

Orkdal IL og Knyken skisenter var en del av Toppidrettsveka fra 2013-2015. De to siste årene har sommerskifesten gått uten arrangement i Knyken. Orkla Sparebank og Trønderenergi er med på laget når verdenseliten i langrenn igjen kan komme til de fantastiske løypene i Knyken skisenter. Denne uka ble det politisk flertall i Orkdal for å støtte opp om arrangementet. Det var en svært gledelig melding, og nok et bevis på at idrett og kultur er viktig for kommunen vår. Orkdal Idrettslag skal samarbeide med våre naboklubb Orkanger Idrettsforening om arrangementet i Orkdal. Det er noe som vi i OIL ser veldig fram til. 

Toppidrettsveka besøkte Orkdal og Knyken skisenter for tredje gang i 2015. NRK var på plass med mange kamera og helikopter for å lage TV-bilder fra arrangementet. TV-sendingen fra Knyken ble sendt i beste sendetid en fredag kveld i august.

Toppidrettsveka 2015 002
Det ble en stor skifest i Knyken med masse publikum, fantastisk vær og flott idrett. Heidi Weng vant spurtoppgjøret i dameklassen mot Therese Johaug, mens svenske Calle Halfvarsson passerte sprinter Eirik Brandsdal rett før målstreken i herreklassen. Denne førjulsvinteren har skikometen Johannes Høstflot Klæbo dominert langrennsirkuset. Nå er muligheten tilstede for at Johannes i august 2018 stiller på startstreken i Knyken sammen med blant andre Petter Northug.

Orkdal ILs egen artikkel fra arrangementet i 2015 ser du her.

I Orkdal Idrettslag gleder vi oss veldig til at den årlige skifesten på sommerføre igjen kan ta turen til et av Norges flotteste helårs skianlegg. 

Under ser dere noen TV-bilder fra sist gang Toppidrettsveka var i Knyken skisenter:)

Her er deler av NRK sitt sammendrag fra dameløpet
Her ser du herrenes skiatlon i Knyken

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB