Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Team Knyken » Team Knyken staker mot Vasaloppet

19.07.2015

Team Knyken Krokstadora 180715

Team Knyken staker mot Vasaloppet

Team Knyken er Orkdal Idrettslag sitt langløpslag. Team Knyken en treningsgruppe for alle som er glade i å gå langt på ski. Langløpsteamet har blitt en sosial treningsarena for aktive og mosjonister i hele dalføret. Treningene er ikke bare for de som tilhører Orkdal Idrettslag, men for alle som på en eller annen måte har en tilknytning til Knyken skisenter. I Orkdal IL sitt langløpsteam er det nå ca 10 løpere. Blant vinterens store mål er Vasaloppet, den ni mil lange staketuren mellom Sälen og Mora i Dalarna. I Team Knyken er treningen godt i gang, og fra langturene kan vi melde at det stakes time etter time for å bli bedre på "moderne langrenn". Bildet over er fra lørdagens rulleskitur til Krokstadøra.

Team Knyken Korsvegen
Team Knyken har ofte fellestreninger i helgene med turer på 3-5 timer. En snartur om Korsvegen klarer de godt. Følg aktiviteten på Team Knyken sin Facebook-side.

Team Knyken Omnsfjellet 280615
Lange turer på barmark er også en del av treningsopplegget, her fra en tur på Hemnekjølen.

Runar Mora 180715
Vasaloppet arrangeres 6. mars 2016. Runar Flønes har de siste ukene vært på ferie, eller treningsleir som det også kan kalles, gjennom Europa. Lørdag endte hjemreisen opp med en rulleskitur i Vasaloppets rike. Det er ikke mange som kan skilte med topp 10-plassering fra Vasaloppet. I 1988 ble Runar Flønes nr 9 totalt i Vasaloppet, med løpere som Geir Holte, Oddvar Brå og Arild Monsen rett foran seg i løypa. I 1989 ble det en 13. plass. Til vinteren gjør Runar og store deler av Team Knyken et nytt forsøk i Dalarna, mest sannsynlig med begrenset mengde skismurning under skia. 

Vi ønsker Team Knyken lykke til med det videre treningsarbeidet! "I fäders spår – för framtids segrar" 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK