Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Team Knyken » Team Knyken prøvde seg mot Tsjernousov

15.08.2015

Midtnorsk 150815 04

Team Knyken prøvde seg mot Tsjernousov

Lørdag gikk det tredje rennet i årets Midtnorske rulleskicup fra Hemnekjølen til Kyrksæterøra. KIL stod som arrangør av rennet, og det var et sterkt felt som stilte til starte ved Bjørkøybekk. Mens juniorene og seniorene tok fatt på nedoverkjøringene mot Vinjeørakrysset, startet de aldersbestemte klassene sine løp ved Tornado MC sine lokaler, 5 kilometer fra målgangen på Kyrksæterøra.

Midtnorsk 150815 01
Russiske Ilya Tsjernousov er i Midt-Norge i forbindelse med Toppidrettsveka neste uke. Han kom til Aure fredag, og det passet derfor godt med en gjennomkjøring fra Hemnekjølen til Kyrksæterøra. Tsjernousov gikk like godt til topps i rennet. Erik Fagerholt og John Olav Wuttudal kjempet en jevn kamp om 6. plassen, og Team Knyken-gutta ble dømt likt i mål. Innsideinformasjon fra Team Knyken sier at Wuttudal nok passerte mållinja foran Fagerholt. På plassene foran de to gutta endte Tore B Berdal og Thomas Northug.

Orkdal Idrettslag stilte også med flere løpere i de yngre klassene. Resultater og bilder ser dere på sidene til Aure IL.

Neste renn i Midtnorsk Rulleskicup arrangeres av Orkdal Idrettslag under Knykenlekene 5. september. Meld dere på her.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK