Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Team Knyken » Team Knyken over svenskegrensa på samling

03.12.2015

Team Knyken Sverige 031215

Team Knyken over svenskegrensa på samling

Team Knyken dro onsdag til Sverige og Bruksvallarna på samling. Bruksvallarna er en del av Funesfjellene, som er Sveriges sørligste høyfjellsområde. Stedet er kjent som et skisted, og den svenske skieliten har tradisjon for å ha sin sesongåpning der.
Dette er tredje året i rekken at Team Knyken drar over svenskegrensa på jakt etter snø og skiforhold. I Trøndelag er det begrensede muligheter for å gå på ski, men i det svenske vinterlandskapet finner langløpsgjengen flotte skiløyper.

Orkdal Idrettslag har opprettet Team Knyken, en treningsgruppe for alle som er glade i å gå langt på ski. Teamet har som mål å skape et treningsmiljø for de som liker ski og trening. Det fine med langløpsteamet er at det har blitt en sosial treningsarena for aktive og mosjonister i hele dalføret. Treningene er ikke bare for de som tilhører Orkdal Idrettslag, men for alle som på en eller annen måte har en tilknytning til Knyken skisenter.

Ta en titt på Team Knyken sin egen blogg, der siste aktivitet er Runar Flønes sine gode stavtips! I bloggen ser dere også en video fra fjorårets samling i Bruksvallarna. 

Team Knyken blir i Sverige til søndag. Samlingen er et sosialt høydepunkt. Samtidig blir det også noen treningstimer i banken foran vintersesongen, som blant annet inneholder stor deltakelse fra Orkdal IL i Vasaloppet.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK