Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Team Knyken » Seks gikk Marka rundt for Orkdal IL/Team Knyken

22.02.2016

MR2016 3

Seks gikk Marka rundt for Orkdal IL/Team Knyken

Søndag ble det tradisjonsrike turrennet Marka rundt arrangert i Bymarka i Trondheim. Arrangører var NTNUI sammen med Vestbyen IL. Start og mål var lagt til Granåsen skisenter. Den 40 km lange løypa var knallhard og gikk blant annet over Geitfjellet, rundt om Gråkallen, via Ringvål i Leinstrandmarka, før den vendte tilbake mot Granåsen. Rammene var langt på vei perfekte. Faste fine spor, minusgrader og sol preget Bymarka denne søndagen.

MR2016 2

På bildet over ser vi første pulje idet startskuddet går. I orkdalsdrakter fra venstre skimter vi nr.69 - Sverre Solligård, nr.70 Runar Flønes, nr.73 – Knut Ole Solligård, nr.74 – Erik Fagerholt og nr.71 – Jan Olav Fagerholt.

MR2016 4

Midt i bildet ser vi nr.72 – Vidar Flønes på vei ut fra start i Granåsen. Vidar fikk litt problemer med pusten underveis, men fullførte i fin stil.

MR2016 6

Knut Ole Solligård måtte gi tapt for en herremann i rød skidress på oppløpet i Granåsen. Dermed glapp sølvet og Knut Ole måtte ta til takke med 3.plass i klasse M41-45 år. 

MR2016 1Runar Flønes måtte ut i full strekk for å hamle opp med Inge Valseth fra Buvik IL. Som vi ser var det umulig å skille de to og dermed delte de seieren i klasse M51-55 år.

Fullstendig resultatliste fra rennet finner du her.

Til helga er det Skienern på Oppdal som står på programmet for langløperne. Dette blir siste oppkjøringsrenn før Vasaloppet påfølgende helg.

Alle foto: Per Arne Kjelsvik

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK