Nils Arne Eggen Cup 2018

 

Kvalitetsklubb

 

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » SKISKYTING

SKISKYTING


16.12.2017

Gjensidige Orkla Nyttårssprinten (KM sprint)

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til Gjensidige Orkla Nyttårssprinten (Km sprint) søndag 21. januar!

Les mer…


05.12.2017

Sesongen rett rundt hjørne for OIL sine vintersportsutøvere.

Vinteren er kommet til Knyken, og rennsesongen er rett rundt hjørne for våre vintersportsutøvere. I så henseende hadde OIL sine skiskyttere samling med kveldsmat og presentasjon av treningsgruppene tirsdags kveld. Da får alle sett alle, og man bygger miljø.

Les mer…


21.10.2017

Skiskytterskole i Knyken

Orkdal Idrettslag inviterer til skiskytterskole for barn fra 8 år. Skiskytterskolen er tirsdag 24. oktober kl. 17-19, i Knyken. Skiskytterskolen fortsetter på tirsdager kl 1800 -1900 utover høsten. På skiskytterskolen vil utøverne lære om sikkerhet, prøve å skyte og finne ut om de kan tenke seg å begynne i skiskyttergruppa i...

Les mer…


02.08.2017

Ane Sigrid og Arnt Johan på Blinkfestivalen.

Søsknene Ane Sigrid og Arnt Johan Tungen deltok forrige helg på Blinkfestivalen  i Sandnes. Familien hadde lagt ferieturen til Vestlandet, og da var Blinkfestivelen et naturlig stopp. Her fikk Ane Sigrid og Arnt Johan fin matching både i langrenn og skiskyting.

Les mer…


24.06.2017

Byfest med Spenning i sikte

Del 2 på Spenning i sikte var arrangement på byfesten på Orkanger. Med smøretraileren på plass, og mange besøkende ble det en folkefest. Bilder fra Spenning i sikte ser dere i vårt fotoalbum.

Les mer…


23.06.2017

Spenning i sikte del 1.

I dag ble spenning i sikte innledet med trening og smørekurs i Knyken.

Les mer…


31.05.2017

Spenning i sikte til Knyken og Orkdal

Spenning i sikte er en omreisende skiskytterarena i miniatyrformat der barn og unge får anledning til både å prøve, og til å bli bedre kjent med skiskyting. Målet med Spenning i sikte er å inspirere kommende generasjoner til å bli en del av den norske skiskytterfamilien.

Les mer…


09.04.2017

Sesongavslutning for skiskytterne

Palmehelga var i år sesongavslutning for skiskytterne med Magnar Solberg-rennet på lørdag og Trøndecupfinale på søndag i Hauka. Lørdag hadde vi 11 løpere på startstrek, mens i dag på Palmesøndag stilte en tropp på 19 utøvere. På bildet over ser vi trøyevinnere og pallkandidater i Trøndercupen sammenlagt. Fv.

Les mer…


02.04.2017

Flotte prestasjoner på Liatoppen.

I helga har vi hatt 6 løpere på plass på Liatoppen skiskytterfestival på Ål. Arrangementet er verdens største skiskytterrenn i antall deltakere, nærmere bestemt over 1100 løpere fra nybegynner og opp til 16 år. Festivalen innledes med Larsenstafett på fredag, og fortsetter med individuelle konkurranser på lørdag og søndag.

Les mer…


25.03.2017

Håvard på Norgescupfinale i Mo i Rana

Håvard Mo har med sine gode prestasjoner tidligere i vinter kvalifisert seg til finale i Norgescupen i M17. De beste i hver klasse i Junior-cupen får gå en fellesstart, som en ren finale og avgjør stillingen sammenlagt i cupen. Finalen gikk på Skillevollen skistadion på Mo i dag.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB