Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP » Hopptreninger i Knyken mandager og onsdager

02.02.2020

Hopp K10

Hopptreninger i Knyken mandager og onsdager

I Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har det blitt utviklet hoppere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er flere hoppere med bakgrunn i OIL aktive i Trønderhopp. I Knyken har det gjennom mange år vært et aktivt veteranmiljø. Hoppanlegget i Knyken legger godt til rette for at det kan være stor aktivitet for hoppere i alle aldersgrupper. Nå er det tatt initiativ for å få i gang mer aktivitet for barn som ønsker å starte med skihopping. De siste ukene har det vært hopping i de minste bakkene i Knyken. Fra denne uka er det hopping på mandager og onsdager.

Olav Jarle Spjøtvoll har vært aktiv veteranhopper i Knyken.  Han har tatt initiativ til å lete etter hoppinteresserte folk som kan tenke seg å bli med å samarbeide om å få i gang rekrutteringsarbeid for hopp i Knyken. Det er i K10 og K 20 det har blitt jobbet å få igang aktivitet. Oppstarten har vært oppløftende, og mange barn har prøvd seg i hoppanlegget. Interesserte kan ta seg en tur i Knyken på mandager/onsdager, eller ringe Olav Jarle på telefon 480 73 960. 

Dersom du er interessert i å bidra til hoppaktivitet for barn og unge i Knyken - møt opp i Knyken eller ta en telefon til Olav Jarle Spjøtvoll.

PS! Det har blitt dannet en Facebook-gruppe som heter Hopping i Knyken. Gjennom å vise interesse for den gruppen kan du få info om hoppaktiviteten i Knyken. 

Bli med og skap et større hoppmiljø i Knyken skisenter!

Lyst til a hoppe

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK