Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP

HOPP


10.02.2021

Hopping i Knyken tirsdager og torsdager

I Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har det blitt utviklet hoppere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er flere hoppere med bakgrunn i OIL aktive i Trønderhopp. I Knyken har det gjennom mange år vært et aktivt veteranmiljø.

Les mer…


07.01.2021

Jentene har startet hoppsesongen

I Knyken har det vært vanskelig å få til skikkelige forhold i hoppanlegget til nå denne vinteren. Nå er vi i gang med snøproduksjon, men det skal en god del til før hele anlegget er klart. Den minste bakken K10 har imidlertid vært hoppklar siden nyttår.

Les mer…


06.12.2020

Ny skihopper i OIL

Vi i Orkdal Idrettslag venter på at det blir forhold for skihopping i Knyken skisenter. I påvente av vinter og snø er det hyggelig at det kommer nye hoppere til idrettslaget vårt. Vi har fått en ny hopper i OIL som heter Alvin Le.

Les mer…


02.11.2020

Espen og Jo på pallen i senior NM laghopp normalbakke

Det er hele 13 år siden sist Sør-Trøndelag var på pallen i NM laghopp for seniorer. I 2007 tok Sør-Trøndelag en 3. plass, laget besto den gang av Roar Ljøkelsøy, Morten Solem, Oddvar Ystgaard og Steffen Sæther.

Les mer…


20.10.2020

Velkommen til dugnad i hoppanlegget

Denne uka kom det første lille snøfallet i Knyken skisenter. Det betyr at det nærmer seg vintersesong. Lørdag 24. oktober kl 09.00 blir det dugnad i hoppanlegget. Bakkene skal klargjøres for vinterhopping.Under dugnaden er hovedoppgaven å sette på snønett som trengs for at snøen skal feste seg i bakkene.

Les mer…


25.06.2020

Fantastiske dager med Trønderhoppskole i Knyken

Denne uka arrangerer Trønderhopp hoppskole i Knyken skisenter. Mange unge hoppinteresserte barn deltar under de fantastiske sommerforholdene som er i Trøndelag for tida. I Knyken har vi et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Fem bakker i størrelse fra K10 til K70 byr på mestring og utfordring for ivrige hopprekrutter.Roar Ljøkelsøy...

Les mer…


04.06.2020

Trønderhopp arrangerer hoppskole i Knyken

Trønderhopp har gleden av å invitere til hoppskole i Knyken Skisenter! Hoppskolen arrangeres 23.-26. juni.Her blir det full rulle i juni med hopping i alle bakker, og Trøndelags beste hoppere som trenere. Trønderhopp gleder seg veldig til å se alle i bakken og håper du kommer!Informasjon om hoppskolen: https://tronderhopp.no/hoppskolen/ 

Les mer…


06.03.2020

OIL-hopper deltok i Junior-VM

Jo Rømme Mellingsæter deltok forrige uke under Junior-VM i hopp. Verdensmesterskapet ble arrangert i Oberwiesenthal, som er en by og et vintersportssted i Sachsen. Jo Rømme Mellingsæter deltok under torsdagens individuelle renn i VM(foto: Erik Borg). Å få delta i et verdensmesterskap er stort.

Les mer…


20.01.2020

Oppløftende start på hopping i K10

Det ble en oppløftende sesongstart i K-10 i Knyken søndag, til tross for varierende vær og føreforhold. Olav Jarle Spjøtvoll har tatt initiativ til å komme i gang med hopping for barn. 14 hoppende barn + foreldre var i anlegget i tidsrommet kl. 10 - 14.

Les mer…


17.01.2020

Hopping for barn i Knyken

Mange ønsker å dra i gang et arbeid for å få til et større rekrutteringsmiljø for skihopping i Knyken skisenter. Blant disse er Olav Jarle Spjøtvoll, som ivrer etter å få til en hoppskole. Denne uka var Spjøtvoll i Knyken for å sjekke interessen, og det kom flere som har...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK