Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Super start på alpinsesongen i Knyken!

29.01.2018

Orkdal IL alpinanlegg

Super start på alpinsesongen i Knyken!

Alpinanlegget i Knyken skisenter åpnet for sesongen 8. januar. Dette er ut fra de siste ti årene en tidlig åpning av anlegget. Etter tre uker med åpent alpinanlegg og barneskitrekk kan vi fastslå at det har vært en super start på alpinsesongen!

Knyken alpin
Orkdal Idrettslag driver alpinanlegget i Knyken skisenter. Anlegget drives 100% med frivillig arbeid. Knykenfolket og løypekjørerne i Knyken preparerer alpinbakkene på dag- og kveldstid. Heis og lys vedlikeholdes også av Knykenfolket. På dugnader i Knyken bidrar alpinutvalget med rydding og videreutvikling av alpinbakkene. Over 50 frivillige stiller som alpinvakter i løpet av vintersesongen.

Alpinanlegget er åpent 18.00-21.00 fra mandag til torsdag. Fredag er det stengt. Lørdag og søndag er åpningstiden 11.00-17.00. Mer informasjon om åpningstider og priser ser dere her. Værmeldingen for den nærmeste uka er god, og mye tyder på at forholdene vil vare en god stund framover. Heldigvis har vi kommet bare til slutten av januar, og tradisjonelt sett kan det komme mye snø i februar og mars. De siste årene har mange ivrige alpinister vurdert om kjøp av sesongkort har vært fornuftig. I år ser det ut til at sesongkortet er vel verdt pengene.

Knyken barneskitrekket
For å kjøre i alpinanlegget i Knyken skisenter må man kjøpe heiskort. Vi minner om tilbudet vi har i barneskitrekket, som er et gratis tilbud for alle som besøker Knyken. Det har vært veldig stor aktivitet i barneskitrekket i januar måned. Nå som sola titter fram utover vinteren ligger alt til rette for mange flotte familiedager i skileikområdet.

Knyken barneskitrekket 02
Ved de to gapahukene i skileikområdet er det tilrettelagt for bål, mat og hygge.

Været er som alltid avgjørende for videre alpinsesong. Følg med på værforholdene gjennom Knyken skisenter sin egen værstasjon.

Velkommen til Knyken skisenter - et av Norges flotteste skianlegg for trivelige vinterdager!

PS! Bruk gjerne Liker-knappen under - slik at flere får lese om Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK