Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Gjør klar heisen til vinteren

18.12.2018

Knyken heis 03

Gjør klar heisen til vinteren

Fjorårets alpinsesong ble fantastisk, og vi kan alltids drømme om tilsvarende forhold også i vinter. Med en gang det begynner å snø får vi spørsmål om åpning av alpinanlegget i Knyken. Anlegget har de siste årene åpnet ca midten av januar. I 2018 hadde vi nesten rekordtidlig åpning 8. januar. Dette betyr at vi sannsynligvis må vente til 2019 før vi kan ta på alpinskiene i Knyken. For at sesongen skal starte trengs det ikke bare snø. Det trengs også en anlegg som er klart for åpning. I det siste har vedlikehold av heis vært blant oppgavene i Knyken.

Knyken heis 04
Heismestrene Gjønnes og Tallerås har tatt service på toppheisen, og medbringere er nå montert på.

Knyken heis 02
Underlaget i alpinbakkene i Knyken forbedres hver sommer. Det betyr at det trengs mindre snø enn før for å kunne starte alpinsesongen. Likevel skal det en god halvmeter med natursnø til for at forholdene skal bli gode. Å produsere kunstsnø til hele alpinanlegget i Knyken er for krevende med det utstyret som Orkdal Idrettslag har tilgjengelig. Vi håper på mer snø:)

Barneskitrekket trenger mindre snø enn alpinanlegget, og det åpner som regel tidligere. All informasjon om alpin og barneskitrekk legges ut på nettsida, og artikler deles på Knyken skisenter sin Facebookside. Gå inn og lik siden! Over 4000 andre gjør det allerede.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK