Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Full fart på nybegynnerkveld i alpinanlegget

20.02.2018

Knyken 160218 02

Full fart på nybegynnerkveld i alpinanlegget

Fredag arrangerte alpinavdelingen i Orkdal Idrettslag nybegynnerkveld i alpinanlegget i Knyken skisenter. Det ble en særdeles vellykket kveld med masse folk og mange kommende alpinister som fikk prøve anlegget i Knyken gratis. Bakgrunnen for tiltaket var å skape trygghet på bruk av heis og på hvordan bakkene i Knyken er å kjøre i. 

IMG 2144
Alpinanlegget i Knyken brukes av skiinteresserte i Orkdal og hele vår region. Folk fra våre nabokommuner besøker Knyken, og vi vet at også mange fra kommuner som Hitra og Frøya trives i anlegget vårt. Knyken skisenter er ikke av de største alpinanleggene, og vi kan ikke sammenligne oss med Oppdal og Vassfjellet. Bakkene våre er likevel artige å kjøre i, med veldig variert terreng og vanskelighetsgrad. Siden Knyken skisenter i veldig stor grad drives ved hjelp av frivillig arbeid forsøker vi også å holde prisnivået nede. Prisene i alpinanlegget i Knyken skisenter er under halvparten av en del andre skianlegg, og i tillegg er barneskitrekket vårt gratis for alle som besøker Knyken.

IMG 2140
Gjennom nybegynnerkvelden håper vi at flere barn, unge og voksne føler større trygghet i forhold til å prøve alpinanlegget i Knyken. Det dugnadsbaserte skianlegget har til nå hatt en flott sesong, men gode forhold siden 8. januar. Vi har både alpinbakken og barneskitrekket åpent gjennom hele vinterferien, og det har på langt nær vært noen selvfølge med de snømengdene som har vært de siste årene. 

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK