Orkdalscup 2018

 

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI


28.01.2017

Trenger stafettløper til søndagens landskamp

Søndag går stafettene under Nordisk Juniorlandskamp i Knyken skisenter. Det norske andrelaget mangler en utøver. Her er en melding fra den norske lederene Kari M Sylten:På grunn av sykdom mangler Norge en løper til tredjeetappe (F) på 2. laget (gutter) i Nordisk Juniorlandskamp på søndag i Knyken.

Les mer…


27.01.2017

Klassisk sprint og kombinert på første dag av Nordisk Juniorlandskamp

Første dag av Nordisk Juniorlandskamp ble gjennomført under gode forhold i Knyken skisenter fredag. Takket være iherdig innsats av dugnadsfolket i Orkdal idrettslag gjennom hele uka, kunne utøverne konkurrere i den største hoppbakken og flott preparerte langrennsløyper.

Les mer…


15.01.2017

Velkommen til avslutning på skileiken!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til avslutning på årets skileik i Knyken skisenter onsdag 1. mars klokka 18.00. Det blir skileik og premieutdeling til alle som har vært med minst en gang.

Les mer…


10.12.2016

Klubbklær på Sport 1

Skisesongen 16/17 er i gang. Orkdal Idrettslag og skiavdelingen fikk ny kleskolleksjon for noen år siden. Det er overtrekksdress og konkurransedrakt fra Swix. Luer og pannebånd i klubbdesign kan også kjøpes. Overtrekksdressen passer for alle som er involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken.Bestilling av Orkdal IL - ski sin kleskolleksjon var åpen tidligere...

Les mer…


11.11.2016

Miljøsamling i Knyken 10.-11. desember

Velkommen til ei trivelig miljøsamling for aktive og foreldre fra 12 år og yngre helga 10.- 11. desember 2016. Langrennsutvalget har reservert rom i Knyken Skisenter. Her får vi også god servering og det er dusjmuligheter.

Les mer…


18.10.2016

Salg av lodd og adventskalendere

Like sikkert som at adventstida kommer hvert år før jul, er Orkdal Idrettslags salg av adventskalendere og lodd til messelotteriet på Orkdalsmessa.

Les mer…


29.05.2016

Midtnorsk rulleskicup 2016

Idrettslagene Aure, Kyrksæterøra og Orkdal etablerte i 2014 Midt-norsk Rulleskicup. Godt over 200 utøvere har deltatt på rulleskicupen de to første årene. Midt-norsk Rulleskicup 2016 inneholder 6 rulleskiarrangement. Se oversikt under. 

Les mer…


17.03.2016

Knut Ole tar over skiavdelingen i Orkdal Idrettslag

Mandag denne uken hadde Orkdal IL skiavdelingen sitt årsmøte i Knyken skisenter. Foran årsmøtet var det klart at Ola Dahl Johansen gir seg som leder. Knut Ole Solligård tar over lederansvaret for skiavdelingen.Ola Dahl Johansen har ledet Orkdal IL sin skiavdeling gjennom en av idrettslagets mest aktive perioder.

Les mer…


16.03.2016

120 barn på avslutning av ST-karusellen 2016

Det fjerde og siste rennet i årets ST-karusell ble arrangert i Knyken skisenter onsdag kveld. Tidligere har det vært renn på Asbøllsaga, i Ulvåsen og i Hoston. Rundt 120 barn deltok på det avsluttende rennet i Knyken. Hele 205 barn har vært med på et eller flere av rennene.

Les mer…


09.03.2016

140 barn på avslutning av skileiken

Den årlige skileiken i Knyken skisenter ble avsluttet onsdag med aktivitet i skileikområdet og premieutdeling i Knykstuggu. Hele 140 barn deltok på avslutningskvelden, og det gikk hardt på Knykenvaflene under premieutdelingen etter skileiken:)Bilder fra avslutningen på årets skileik ser dere i vårt fotoalbum.Kvelder med skileik har blitt en tradisjon i Knyken.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB