Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Været setter en stopper for Superlørdag

04.01.2019

Knyken Superlordag 120119

Været setter en stopper for Superlørdag

Det blir ingen Superlørdag i Knyken skisenter 12. januar. Arrangementet er avlyst på grunn av de dårlige snøforholdene som er i Trøndelag for tida. Det er mildvær og regn som dominerer, og værutsiktene framover tyder også på mye bløt nedbør. Orkdal Idrettslag vil sammen med NRK og Norges Skiforbund se på hvordan vi kan få til Superlørdag i Knyken ved en senere anledning.

Det er mye is i løypene og vanskelige forhold, men en bra såle i bunn gjør at det ikke trengs så veldig mye snø før det blir bra forhold for skiskyting. Vi jobber for å gjennomføre Gjensidige Orkla Nyttårsprinten som planlagt. Invitasjon ser du her.

Her er en pressemelding fra arrangør i forbindelse med Superlørdag.

NRK TV-sporten sammen med NSF, ønsket å legge Superlørdag til Knyken skisenter den 12. januar 2019. En komite har vært i arbeid i lengre tid for å forberede de mange konkurransene som inngår i Superlørdag. Alt var klar, men været er noe vi ikke råder over. Mildvær i store deler av jula og inn i det nye året stoppet vårt prosjekt i Knyken skisenter.

I møte den 3. januar ble den endelige beslutningen tatt. Produsenten fra NRK Mari Aam Svendsen, var sammen med oss under møtet, hun støttet vedtaket. Prosjektlederen fra NSF Marita Hakestad Andresen, var ikke til stede på møtet. Vi har hatt jevnlig kontakt med henne, hun støttet også beslutningen.

Under rådende forhold er det ikke mulig å arrangere Superlørdag i Knyken skisenter.

Fra hovedkomiteen i Orkdal Idrettslag ble det satt fram et ønske om å få tildelt Superlørdag i Knyken skisenter en annen gang. Både Mari Aam Svendsen fra NRK og Marita Hakestad Andresen fra NSF, merket seg innspillet og vil å se på muligheten kanskje allerede neste år.

Som leder av hovedkomiteen vil jeg takk alle som ar jobbet med prosjektet, det er lagt ned en formidabel innsats i forberedelsene. Vi får ta det som en nyttig erfaring til vårt neste store arrangement i Knyken skisenter.

Jeg vil også takke representantene fra NRK, NSF og STSK for et fantastisk samarbeid. Vi ser fram til å møtes på nytt i nye prosjekter.

Med vennlig hilsen                                                              

Orkdal Idrettslag

Magne Fossbakk

Leder HK

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK