Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Sommersesongen nærmer seg slutten

03.10.2018

Knyken 300918 01

Sommersesongen nærmer seg slutten

Høstfargene har tatt tak i Knyken skisenter. Ennå er det sommersesong i anlegget med hopping på plast og langrenn på rulleski. I løpet av oktober avsluttes sommersesongen. Før den tid besøker flere lag og kretser anlegget for å trene på sommerføre.

Knyken 300918 02
Hoppanlegget i Knyken er populært, særlig i sommersesongen. Det finnes en god del hoppanlegg rundt om i landet som gir gode treningsforhold på vinteren. På sommerføre er det få som kan gi de treningsmulighetene som man får i Knyken skisenter. De siste årene har det kommet noe snø mot slutten av oktober. Det er derfor planlagt å legge på snønett i Knyken 20. oktober. Når snønett er på er det slutt på sommerhoppingen. Da får vi en mellomperiode der vi må vente på nok snø, eventuelt få stabile kuldeperioder slik at vi kan produsere snø i anlegget.

Knyken 300918 03
Rulleskisesongen er fortsatt i gang. Høstfargene viser seg også der, og en del blader faller ned i trasèen fra løvtrær som omkranser løypa. Forholdene er fortsatt gode i rulleskiløypa. På kveldene kommer lyset på(fram til ca 22.00). Vi gjør oppmerksom på at når det blir kuldegrader vil asfalten bli glatt. Se på gradstokken og sjekk forholdene før du går ut i den kuperte løypa i Knyken.

Vi har noen uker igjen av sommersesongen. Deretter er det bare å glede seg fram mot en ny vintersesong i Knyken skisenter. Vi kan håpe på en like fantastisk vinter som vi hadde i fjor.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK