Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Rekruttlandslaget på trening i Knyken

26.08.2020

Rekruttlandslaget Knyken

Rekruttlandslaget på trening i Knyken

Toppidrettsveka 2020 ble avsluttet søndag med fristilrenn i rulleskiløypene i Granåsen. Etter endt Toppidrettsveke valgte rekruttlandslaget i langrenn å legge noen treningsdager i Knyken skisenter. I Knyken er det fine rulleskiløyper, i tillegg til Knykmarka som også er god for trening.

På rekruttlandslaget er det flere utøvere som gjorde det godt under Toppidrettsveka. Harald Østberg Amundsen tok en sterk 4. plass, kun tideler bak Johannes Høstflot Klæbo som tok 3. plassen. Erik Valnes vant Toppidrettsveka 2020 foran Simen Hegstad Kruger. Mattis Stenshagen fra rekruttlandslaget ble nummer 10, og Jan Thomas Jenssen ble nummer 12. 

På damesida tok rekruttlandslagets Mathilde Myhrvold tredjeplassen, ikke langt bak Tiril Udnes Weng på andreplass. Stjerneskuddet Helene Fossesholm vant Toppidrettsveka 2020.

Torstein Drivenes er trener for rekruttlandslaget. I Orkdal Idrettslag er vi glade for å få besøk av utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Selv om anlegget vårt er bygd som et rekrutteringsanlegg for barn og unge, passer også Knyken skisenter godt til trening for utøvere på høyt nivå.

Både Knykenlekene og Veteran-NM hopp ble avlyst på grunn av Korona og smittevern. Da er det ekstra bra at skianlegget kan brukes til trening.

IMG 8246


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK