Junior NM 2019

 

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Orkdal IL skal arrangere NM hopp for damer

01.09.2017

Bakkerekord Knyken

Orkdal IL skal arrangere NM hopp for damer

Siden utbyggingen av Knyken skisenter startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter og Veteran-VM i hopp/kombinert. Toppidrettsveka med verdenseliten i langrenn har besøkt Knyken skisenter tre ganger. I vinter ble Nordisk juniorlandskamp arrangert i Knyken, med 200 av de beste 17- og 18-åringene fra Norden, Baltikum og USA. 

Denne uka ble det klart at en nytt stort nasjonalt mesterskap skal arrangeres i Orkdal og Knyken skisenter. Orkdal Idrettslag er tildelt NM hopp liten bakke for damer 2018. Norgesmesterskapet arrangeres 3. mars, kort tid etter vinterens OL i Korea.


Den største bakken i Knyken er ikke bygd for de aller lengste svevene. Storknyken har en bakkestørrelse på 68 meter. Likevel kan man oppleve lange og luftige hopp i Knyken. Knut Bjørnar Strøm hoppet 78 og 79 meter under veteran-NM i 2013. 3. mars 2018 kan Maren Lundby eller en av de andre norske hoppdamene utfordre lengdene til Strøm under Norgesmesterskapet.

Hopp Knyken
Det er allerede klart at Orkdal Idrettslag skal arrangere NM skiskyting for juniorer i 2019. Nå blir det altså et nasjonalt mesterskap i Orkdal og Knyken også i 2018. Dersom alt går Norges vei i Pyeongchang stiller muligens medaljevinnere fra OL til start på toppen av Storknyken i mars neste år!

Vi gleder oss!


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB