Orkdalscup 2018

 

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Mye skjer i Knyken denne høsten

19.08.2017

Knyken 190817 01

Mye skjer i Knyken denne høsten

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober.

Knyken hostferie 2016 07
Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert, Nordisk parlamentsmesterskap, Nordisk juniorlandskamp samt at vi har hatt besøk av Toppidrettsveka tre ganger. I tillegg kommer alle våre egne arrangement i Knyken skisenter både sommer og vinter. Denne lørdagen var det som mange andre helger i høst aktivitet i hoppanlegget.

Knyken hostferie 2016 04
Knyken skisenter brukes daglig av folk som bor i dalføret. I tillegg kommer det ofte lag og kretser reisende til Orkdal og Knyken. Denne høsten får Knyken skisenter blant annet besøk av Telemark Skiteam, Team Sør-Trøndelag, Trondheim Biathlon Team, Møre og Romsdal Skikrets, Buskerud Orienteringkrets, Sør-Fron Idrettslag, Tolga og Os idrettslag og Skatval IL. Orkdal Idrettslag skal 9.-10. september arrangere egne Knykenleker med konkurranser i hopp, kombinert, langrenn og skiskyting. Orkanger IF og Byåsen IL skal 22.-24. september arrangere Norgescup og NM junior stafett i orientering, med to konkurransedager i Knyken.

Knyken 190817 02
Knyken skisenter brukes til veldig mye. I helga har lokallaget til Kristelig Folkeparti hatt samling i Knyken.

Knyken hostferie 2016 01
Legg noen fine høstdager til Knyken skisenter du også! Velkommen!
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB