Junior NM 2019

 

Orkdalsmessa 2016

 

 

Live kamera knyken

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Mer enn gull fra Knyken skisenter

23.05.2017

Mer enn gull 02

Mer enn gull fra Knyken skisenter

Mandag var det premiere på den andre sesongen av TV 2 sin serie Mer enn gull. Mer enn gull er idrettens svar på Hver gang vi møtes, hvor seks idrettsutøvere prøver seg på hverandres idretter, og de gjennom et utvalg av bilder fra sine liv deler på personlige historier. TV-serien er spilt inn på Valbjør gard i Vågå, men for å kunne prøve seg på Espen Bredesens idrett tok TV2 turen til Knyken skisenter.

Mer enn gull 03
Espen Bredesen har VM-gull, OL-gull og seier i Hoppuka. Han har hatt verdensrekorden i skiflyging, og han var flaggbærer for Norge under vinter-OL i Nagano i 1998. Med sin tilknyting til Trøndelag har Espen blitt godt kjent i Knyken skisenter. Da gjengen i Mer enn gull skulle ha en dag med skihopping passet anlegget i Knyken veldig godt.

Mer enn gull 01
Innspillingen av Mer enn gull ble gjort i 2016. Nå på mandag sendes programmet om Espen Bredesen, om de veldig mange oppturene i Espen sin karriere, og også litt om motgang som alltid er en del av et idrettsliv. Espen Bredesen, Liv Grete Skjelbreid, Stian Sivertzen, Anders Myrvold, Susann Goksør Bjerkrheim og Ingrid Kristiansen er med i årets sesong av Mer enn gull, og i programmet mandag får du se idrettsheltene prøve seg i hoppanlegget i Knyken.

Slå på TV2 mandag 29. mai klokka 20.00. Knyken e konge:)


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB