Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Mange Knykenbesøk på høsten!

28.09.2019

Knyken hostferie 2016 01

Mange Knykenbesøk på høsten!

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert og junior-NM skiskyting. I tillegg har Toppidrettsveka besøkt Knyken og Orkdal flere ganger

Knyken hostferie 2016 02
Aktiviteten i Knyken skisenter blir stadig større. Gjennom hele året besøker mange anlegget, og denne høsten er ikke noe unntak.

Knyken hostferie 2016 05
Høsten er alltid fylt med aktivitet i Knyken skisenter. I løpet av september og oktober besøker veldig mange mennesker anlegget vårt, noe som er veldig hyggelig. Under årets høstmåneder kan vi nevne blant annet Sør-Trøndelag skikrets, Møre og Romsdal skikrets, IL Aasguten, Tiller ski, Nord-Trøndelag skikrets, WOX Norge, Diabetesforeningen Trøndelag, Åre Skidgymnasium, Jentesamling hopp, Tolga og Os og Sør-Fron IL. 

Knyken hostferie 2016 04I tillegg til meldte besøk i Knyken kommer selvfølgelig den daglige bruken, blant annet av familier på tur i anlegget. Knyken skisenter er virkelig et skianlegg for alle:)
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK