Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykstuggu full under Knyken for alle-dagen

29.05.2015

Knyken for all 2015 01

Knykstuggu full under Knyken for alle-dagen

Onsdag ble Knyken for alle - dagen arrangert for tredje gang(bilder Avisa ST). Knyken for alle - dagen er en dag for seniorer i Knyken, og i år tok ca 170 personer turen til skianlegget. Sanitetskvinnene serverte pølse og stappe, og kaffe og kaker. Ole Magnar Morken var ansvarlig for latteren, mens Siv Trine Haldaas og Per-Olaf Green stod for den musikalske biten. I tillegg ljomet allsangen i Knykstuggu. 

Knyken for all 2015 02
Siv Trine Haldaas og Per-Olaf Green underholdte med musikk etter Edith Piaf, en forestilling som blant annet har vært satt opp av Den kulturelle spaserstokken.

Knyken for all 2015 03
Knyken for alle - dagen har vært en suksess alle tre årene den har vært arrangert. Orkdal kommune, sanitetskvinnene og Frivillighetssentralen er blant flere viktige bidragsytere i arrangementet. Orkdal Idrettslag takker alle som bidrar for at Knyken for alle - dagen skal være en årlig happening for seniorer i dalføret. Når man er i Knyken hører selvfølgelig informasjon om det flotte helårs skianlegget med som en naturlig del av opplegget. 

Noen flere bilder ser dere i artikkelen til Avisa Sør-Trøndelag. 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK