Barnas skifestival 2019

 

Live kamera knyken

 

Knyken priser

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Gleder oss til vinteren i Knyken!

12.11.2017

IMG 1910

Gleder oss til vinteren i Knyken!

Lørdag fikk vi en ny forsmak på hva som venter når vinteren kommer til Knyken. Ca 10 centimeter nysnø lå som et hvitt teppe i hele anlegget.

IMG 1909
November er ofte mellomsesong i Knyken. Det er verken helt bart eller nok snø for skiaktivitet. Snønett er nå montert for å kunne holde snøen som kommer i bakkene. Med plastunderlag for hopping sommerstid er det nødvendig å legge et nett av tau som fanger og holder på snøen.

Knyken 111117 01
Den snøen som har kommet er på ingen måte nok til å ta fram skiene, selv om det lørdag var noen som prøvde seg på ski i asfalttrasèen.

IMG 1912
Skileikområdet har gjennom mange år vært en veldig viktig del av aktivitetstilbudet i Knyken skisenter. Vi håper på aktivitet i skileiken før nyttår.

IMG 1913
Skileikområdet er lett tilgjengelig fra parkeringsplassen ved Knykstuggu. i tilknytning til skileiken ligger varmestua som også leies ut til bursdager og andre arrangement.

IMG 1914
Stadionområdet er det området i Knyken som vanligvis blir klart for skiaktivitet først. Det skyldes blant annet at snøkanonene kommer lettest til i det området. 

IMG 1915
Det er planer om å få til noe snøproduksjon i alpinanlegget denne sesongen. Det er likevel slik at alpinanlegget er den delen av Knyken skisenter som er mest avhengig av natursnø.

IMG 1917
Ved dammen i Knyken står snøkanoner klare til start når kuldegradene kommer.

Knyken 111117 02
Knykenfolket gjør forsøk for å lage en issåle ved å bruke trommel på den snøen som ligger på asfalten.

IMG 1916
Knyken Rundt - løypa på ski er tradisjonelt sett sjelden klar før jul. Det har vært variable sesonger i turløypa de siste sesongene, men det er håp om en lang og god sesong i vinter.

IMG 1923
Ved Knykstuggu er det som alltid stor aktivitet, blant annet gjennom bygging av nytt servicebygg og påbygg av kjøkken i Knykstuggu.

Vi gleder oss til vinteren i Knyken!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK