Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket » Knykenfolket hjalp bofellesskap med gapahuk

15.05.2016

Gapahuk Rundhaugen 02

Knykenfolket hjalp bofellesskap med gapahuk

Denne uken var det åpning av ny gapahuk til brukerne ved Rundhaugen Bofellesskap på Orkanger. Knykenfolket har bidratt med å bygge gapahuken. Knykenfolket var selvfølgelig tilstede på åpningen av uteområdet og den nye flotte gapahuken(bilder: Ola Marius Rise, Avisa ST).

Gapahuk Rundhaugen
Knykenfolket, Orkdal Sanitetsforening, Sondrefondet, Coop Extra Bygg og Tangvik Transport har sammen med Orkdal kommune bidratt til at gapahuken nå er på plass til glede for beboerne på Rundhaugen. Ordfører Oddbjørn Bang stod bak den offisielle åpningen.

Gapahuk Rundhaugen 03
Tidlig i uka var Orkdal kommune ferdige med å støype bankett. Straks sementen var tørket kom Knykenfolket for å montere gapahuken de hadde gjort klar på forhånd i Knyken skisenter. Fredag kveld kunne man foreta åpningen. Orkdal kommune har de siste årene brukt mye ressurser på kultur og friluftsliv. Knyken skisenter og Orkdal Idrettslag har hatt en flott samarbeid med kommunen vår. Gjennom blant annet kommunens bidrag og all den fantastiske frivillige innsatsen står Knyken skisenter fram som et av landet beste rekrutteringsanlegg. Ordføreren og det politiske miljøet ser et klar nytte i frivillig arbeid, og når kommunen bidrar til frivillige prosjekt med økonomisk støtte, får de et resultat med mange ganger så stor verdi. Nå står en ny og flott gapahuk klar på Rundhaugen:)

Under ser dere gapahuken stå klar i Knyken før den ble flyttet til Rundhaugen. Når snøkanonene står i ro kan og vil Knykenfolket bidra med annet samfunnsnyttig arbeid!

Gapahuk Rundhaugen 04
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK