Kvalitetsklubb

 

Miniputtenes dager

 

 

Ullmax Best i test

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


04.06.2017

Hele Norge bruker Knyken skisenter

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken skisenter 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


23.05.2017

Mer enn gull fra Knyken skisenter

Mandag var det premiere på den andre sesongen av TV 2 sin serie Mer enn gull. Mer enn gull er idrettens svar på Hver gang vi møtes, hvor seks idrettsutøvere prøver seg på hverandres idretter, og de gjennom et utvalg av bilder fra sine liv deler på personlige historier.

Les mer…


22.05.2017

Starter rulleskisesongen i Knyken

Snøen på asfalten i Knyken er borte. Knykenfolket har ryddet trasèen for kvister og annet nedfall. Det betyr at rulleskisesongen i Knyken er i gang.Kunstsnø og asfalt gjør at snøen varer lenge utover våren i Knyken.

Les mer…


04.05.2017

Våren kommer til Knyken skisenter

Det så lenge ut til å blir en tidlig vår i Knyken skisenter. Et ganske kraftig snøfall etter påska forlenget vinteren noe, og det er derfor en god del snø i Knyken. Tradisjonelt sett bruker sommersesongen å være i gang rundt nasjonaldagen 17. mai.

Les mer…


10.04.2017

Ingen skipåske - vi venter på sommersesongen

Vi har gjennomført en vinter med lite snø i Trøndelag. I Knyken skisenter har vi hatt skiføre store deler av vinteren, men sesongen i hoppanlegget og i alpinbakken har vært begrenset. Vi står foran en sen påske.

Les mer…


19.03.2017

200 barn koste seg på skifestival i Knyken

Barnas Skifestival ble arrangert for tredje gang i Knyken skisenter søndag. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkdal Energi, Orkdal Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag.Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker og langrennsløypene.

Les mer…


12.03.2017

Alpinanlegg og barneskitrekk stengt

Alpinanlegget og barneskitrekket i Knyken stenges fra mandag 27. mars. Det er mildvær og lite snø, og værmeldingene tyder ikke på snø de nærmeste dagene.

Les mer…


09.03.2017

Barnas Skifestival i Knyken

Orkdal Idrettslag inviterer til Barnas Skifestival i Knyken søndag 19. mars. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkdal Energi, Orkdal Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag.Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker og langrennsløypene.Barnas Skifestival arrangeres flere steder i Norge, blant annet...

Les mer…


23.02.2017

Knyken skisenter åpner hele anlegget!

De siste dagene har det kommet mye natursnø i Knyken skisenter. Orkdal Idrettslag ønsker alle velkommen til åpning av alpinanlegg og barneskitrekk på lørdag! Hele skianlegget i Knyken er nå i bruk, både alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde, skiskytteranlegg og skiløyper.Dette er åpningstider for alpinanlegget:Tidsrom              ...

Les mer…


16.02.2017

Alpinbakken og barneskitrekket stengt

På grunn av værforholdene og værutsiktene stenges alpinanlegget inkludert barneskitrekket fra og med i dag torsdag 16. februar. Vi håper at vi kan åpne igjen snart! Følg med på nettsida og på vår Facebook-side.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Orkdal Sparebank Gronn liten

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

eika

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB