Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


19.10.2020

Sesongens første hvite vintertegn i Knyken

Den første snøen i Knyken for vinteren falt i dag. Det er fortsatt tidlig på høsten. Likevel er vi alle spente på hvordan værforholdene blir på førjulsvinteren. I Knyken skisenter er det fire webkamera. Et av kameraene er knyttet til værstasjonen vår. Værstasjonen viser blant annet temperatur, luftfuktighet, vind og barometer.

Les mer…


21.09.2020

Fra Knyken til Orklandbadet

I løpet av et år er det veldig mange som besøker Knyken skisenter. Det er mange idrettslag og kretser som legger treningssamlinger til anlegget. Dette er positivt, ikke bare for Knyken skisenter, men også for hele vår region. Treningssamlinger i Knyken skisenter består ofte av ulike former for trening, og mye...

Les mer…


21.09.2020

Mange Knykenbesøk denne høsten også

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


26.08.2020

Rekruttlandslaget på trening i Knyken

Toppidrettsveka 2020 ble avsluttet søndag med fristilrenn i rulleskiløypene i Granåsen. Etter endt Toppidrettsveke valgte rekruttlandslaget i langrenn å legge noen treningsdager i Knyken skisenter. I Knyken er det fine rulleskiløyper, i tillegg til Knykmarka som også er god for trening.På rekruttlandslaget er det flere utøvere som gjorde det godt...

Les mer…


04.06.2020

Stolpejakten besøker Knyken skisenter

I slutten av mai startet Orkanger Idrettsforening v/orienteringsgruppa i samarbeid med Orkland Energi og Orkdal Kommune opp Stolpejakten i Orkdal.

Les mer…


04.06.2020

Endelig blir det sommer i Knyken!

Sommersesongen 2020 kan endelig starte i Knyken skisenter! Etter en vår der snøen aldri ville slippe taket har noen varme dager i slutten av mai bydd på snøsmelting. Nå i starten av juni er snønettene tatt av i hoppanlegget, og rulleskiløypene er blitt bare.Hoppmiljøet i Knyken og Knykenfolket har jobbet...

Les mer…


10.05.2020

Vinterkledd skisenter i mai

Vi nærmer oss midten av mai, men foreløpig er det lite som tyder på at sommersesongen snart skal starte i Knyken skisenter. Vi ventet lenge på de ordentlige skiforholdene i vinter, men utover sesongen kom det rikelig med snø.

Les mer…


31.03.2020

Ta en runde rundt lysløypa i Knyken

Nå er det toppforhold rundt lysløypa i Knyken. Alle sløyfene er preparert for både klassisk og skøyting. Nedenfor følger løypebeskrivelse og info om hvilken retning løypa går.   

Les mer…


13.03.2020

Orkdal IL avlyser arrangement - men skiløyper kjøres

Orkdal Idrettslag avlyser nå alle planlagte arrangement. Dette er i henhold til de beslutninger som er tatt av sentrale myndigheter. Knyken skisenter med alpinbakkene er stengt. Dette gjelder også det nye sanitæranlegget i servicebygget(Olabua). Løypenettet i Knyken og Knykmarka blir kjørt som vanlig.

Les mer…


05.03.2020

Skoler fyller Knyken med skiglede på dagtid!

Det ble en noe treg start på vinteren i Knyken skisenter, men da den til slutt kom fikk vi virkelig fine vinterdager med flotte skiforhold! De siste to ukene har det vært fint og stabilt vær, og forholdene for alle typer skiaktivitet er supre i Knyken.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK