Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Tidligere skiskytter overtar skiavdelingen

14.03.2018

Knut Ole og Eirik

Tidligere skiskytter overtar skiavdelingen

Mandag hadde skiavdelingen i Orkdal Idrettslag sitt årsmøte for 2018. Knut Ole Solligård har sittet som leder for skiavdelingen de siste årene. Nå går Knut Ole tilbake til rollen som nestleder i avdelingen. Ny leder for Orkdal IL sin skiavdeling er den tidligere skiskytteren Eirik Selvnes.

Eirik er som resten av familien Selvnes veldig engasjert og involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. Eirik Selvnes er allerede involvert når OIL arrangerer renn innen langrenn og skiskyting. Nå tar Eirik over som leder for det som er en veldig aktiv skiavdeling. I Orkdal IL er det aktivitet innen langrenn, skiskyting, hopp og alpint. I tillegg kommer alle arrangement og aktiviteten i Knyken skisenter. Orkdal IL ski arrangerer hvert år Orkdalsmessa, en viktig bidragsyter til driften av skiavdelingen. Alt dette skal Eirik Selvnes være med på å føre videre. 

Vi takker Knut Ole Solligård for jobben han har gjort som leder i Orkdal IL ski, og vi er glade for at Eirik Selvnes vil føre skiavdelingen videre!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK