Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Orklabanken - på lag med frivilligheten

02.11.2017

OrklaSparebank CMYK liggende Svart

Orklabanken - på lag med frivilligheten

I starten av oktober gikk Orkdalsbanken over til å bli Orklabanken, et resultat av sammenslåingen mellom Meldal Sparebank og Orkdal Sparebank. Den lokale sparebanken har alltid vært en fantastisk bidragsyter til kultur og fritid i vår region. Denne rollen videreføres i høyeste grad nå som banken har blitt Midt-Norges største Eikabank.

Orklabanken 2017 02

Den nye logoen til Orklabanken viser to blad som henger sammen. Dette skal blant annet symbolisere de to bankene som slås sammen, samspillet med kundene og samspillet med lokalsamfunnet. Terje Sletvold og Dag Olav Løseth i Orklabanken(bilde: Avisa ST) er godt fornøyde med logoen og de verdiene som ligger i den. Alt det som Orklabanken har fått til sammen med oss i Orkdal Idrettslag viser noe av det flotte samspillet som banken har med lokalsamfunnet.

Orklabanken 2017 01
Orklabanken har gjennom mange år vært en av de viktigste samarbeidspartnerne for Orkdal Idrettslag. Den første avtalen vi kan registrere, er bankens engasjement for å bygge lagets første Knykstuggu. Den ble satt opp i 1935. Så sent som i fjor tegnet OIL og banken en ny samarbeidsavtale.

Orklabanken 2017 04
I Knyken har Orklabanken siden 2010 vært en stor bidragsyter i utviklingen av Nye Knyken skisenter. Bankbrua pryder inngangen til det flotte anlegget vårt. Orklabanken har vært delaktig også i andre prosjekt i Knyken, i tillegg til store arrangement.

Orklabanken 2017 03
Blant de store årlige arrangementene i Orkdal Idrettslag er Orkdalsbanken Tour de Knyken.

Orkdalsbanken stadion 2016
I over 80 år har den lokale sparebanken vært en solid støttespiller for OIL både til anlegg og aktiviteter. På Fannremsmoen står Orkdalsbanken stadion som et eksempel på samarbeidet. Orklabanken og OIL vil naturlig nok gå i dialog om nye navn på både arrangement og anlegg.

Orklabanken 2017 05
Orkdal Idrettslag takker Orklabanken for godt samarbeid gjennom veldig mange år. Vi har stor tro på at samarbeidet fortsetter i lang tid framover, også etter sammenslåingen av de to lokale bankene. Sammen skaper vi et godt aktivitets og fritidstilbud til alle som bor i vår region.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB