Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Orkla Tine Fotballskole 2017

06.08.2017

Orkla Tine fotballskole 2014

Orkla Tine Fotballskole 2017

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 2. og søndag 3. september i Idrettsparken Orkanger. 

Informasjon om Tine Fotballskole og om påmelding ser du på nettsidene til arrangementet.

Det arrangeres årlig over 400 Tine Fotballskoler i Norge, med over 70.000 deltakere som gjennom leik og læring får en god fotballopplevelse og en spire til å fortsette med fotball lenge !

Orkla Tine Fotballskole er en av disse fotballskolene der fotballens breddeformel ”trygghet + mestring + utfordring = trivsel og utvikling” står i sentrum. Målet er altså både å ha det artig samtidig som det læres noe om fotballspillet.

I dette ligger også fokuset på Fair Play - både på og utenfor banen. Aktivitetene er lagt opp med masse ballkontakt, mye smålagsspill og drøssvis av scoringer.

EGNE JENTEGRUPPER OG EGEN KEEPERSKOLE!

Orkla Tine Fotballskole ble første gang arrangert i 2003 og er har normalt rundt 100 deltakere i alderen 9 til 12 år. Det er egne jentegrupper og en egen keeperskole, med trenere og spillere fra Orkla som instruktører og i tillegg til aktivitetene ute på feltet serveres det også en utvidet Tine-lunsj begge dager.

Fotballskolen går over to dager, lørdag 2. og søndag 3.september - begge dager fra kl. 09.00-16.00. Program for fotballskolen ser du her.

VELKOMMEN TIL ORKLA TINE FOTBALLSKOLE 2017!
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB