Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » OIL i gang med det nye idrettshuset

05.07.2019

OSS 060719 01

OIL i gang med det nye idrettshuset

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Nå er arbeidet i gang med nytt idrettshus. Idrettshuset skal ha to etasjer som begge er på nærmere 300 kvadratmeter. I første etasje blir det dommergarderober, samt fire spillergarderober som vil innfri dagens krav. Det vil gå både trapp og heis opp til andre etasje, hvor det skal det være kontorer, møterom og en stor aktivitetssal på 150 kvadratmeter.

OSS 060719 02


Bygget vil bli stående mellom nåværende klubbhus og hovedinngangen til stadion. Idrettshuset har en kostnadsramme på 7,4 millioner kroner. I denne kostnadsrammen ligger det som ved veldig mange prosjekt i Orkdal Idrettslag inn en betydelig andel dugnadsarbeid. 

Det nye idrettshuset vil løfte anlegget på Orkla Sparebank stadion betraktelig. Anlegget har i mange år vært et godt fotballanlegg, men med blant annet nye garderober vil opplevelsen av å komme til Orkla Sparebank Stadion for å spille fotball blir atskillig bedre. Vi gleder oss!

Idrettsbygg OSS

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK