Junior NM 2019

 

Orkdalsmessa 2016

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » J11 » Avsluttet vårsesongen i Foldfjorden

23.06.2014

IMG 0528

Avsluttet vårsesongen i Foldfjorden

Orkdal Idrettslag sitt jentelag i 11-årsklassen avsluttet vårsesongen med en fin tur til Foldfjorden. I Aure er det bygd idrettshall der den gamle fotballbanen lå. Til høsten skal en ny bane stå klar i Aure. I mellomtiden spiller Aure sine lag på kunstgressbanen i Foldfjord. Orkdal Jenter 11 fikk en kald men trivelig fornøyelse i regnværet i Foldfjorden.

IMG 0530
Orkdal IL startet sesongen med sju jenter på laget. Gledelig er det at tre jenter har kommet til slik at laget nå består av 10 spillere.

IMG 0531
Kampen i Foldfjord ble god trening i pasningsspill for OIL-jentene. Banen i Foldfjord er adskillig større enn 7`er-banen på Orkdalsbanken stadion, og den krever dermed stor bevegelse av spillerne.

IMG 0532
Ange og jentene skapte mange sjanser mot de unge Aure-spillerne. Aure har så få spillere at de må bruke flere årganger sammen for å få til lag.

IMG 0533
Alle spiller like mye og alle får prøve seg i flere posisjoner. For Siri og de andre spillerne ble det kalde minutter mens de ventet på å bli byttet inn.

IMG 0534
Våte og småkalde jenter kunne avslutte kampen med et godt resultat.

IMG 0536
Kampropet hører alltid med. Vi er hvite, vi er blå...

IMG 0537
Et besøk innom den lokale kiosken hører alltid med når man er ute og reiser på fotballkamp. Gjengen fra Aure vartet opp med egen kafeteria i et telt ved banen i Foldfjord. Her kunne spillere og foreldre tørke litt opp før heimturen. En positiv vårsesong er over for OIL Jenter 11. Nå er det fotballferie før kampene tar til igjen i august :)

Terminliste Orkdal Jenter 11(J11 avd 9)

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB