Junior NM 2019

 

Orkdalsmessa 2016

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » G11 » Fem guttelag i 11-årsklassen

10.06.2015

IMG 7063

Fem guttelag i 11-årsklassen

Orkdal Idrettslag organiserer og driver fotballag i barnefotballen, det vil si for aldersgruppen 6-12 år. Det klart største kullet i OIL er guttene i 11-årsklassen. Der er det gutter fra Grøtte, Evjen og Gjølme. Til sammen spiller ca 40 gutter født i 2004 fotball for Orkdal Idrettslag. Dette innebærer hele fem lag i seriespill. Tre av disse lagene spiller i serie med lag i Orkdalsregionen, mens to av lagene spiller mot lag fra Gauldal. Onsdag spilte to av lagene hjemmekamp på Orkdalsbanken stadion.

IMG 7064
11-åringene i OIL organiseres hovedsaklig i to treningsgrupper, en med bakgrunn i Grøtte-lagene og en med bakgrunn i Evjen-lagene. I tillegg har det kommet til flere ivrige fotballgutter fra Glimt. Innimellom møtes alle til fellestreninger. På bildet er Orkdal 2 i angrep mot onsdagens motstandere fra Buvika.

IMG 7066
Med fem lag på et alderstrinn blir det en jobb å organisere lag og tropper til de ulike kampene. OIL har valgt å melde på så mange lag for å kunne gi alle guttene bra med spilletid. Det betyr også at noen gutter får to kamper enkelte uker. En del gutter fra 10-årslagene er av og til med og hospiterer under 11-årskamper. Under kampene er det ofte mange medspillere og ser på. Disse skal spille kamper for andre lag i løpet av uka.

IMG 7065
Kampen mot Buvika ble veldig jevn med flotte scoringer til begge lag. Uansett resultat er det viktig å takke for kampen.

IMG 7067
Senere på onsdagskvelden var det Orkdal 1 sin tur mot Rindal. 

IMG 7068
Rindal-guttene tettet godt igjen bakover i første omgang. Her gjør alle en innsats for å stoppe Tobias og de andre blåtrøyene.

IMG 7069
Med alle guttene i angrep kommer Orkdal til en avslutning.

IMG 7072
Anders hadde en god dag i angrep på en småkald junikveld, selv om keeperen til Rindal har kontroll i denne situasjonen.

IMG 7073
Keeper i full strekk mens de hvite og røde sikrer godt.

IMG 7075
Samuel slår en presis corner.

IMG 7076
Inne foran mål venter medspillerne, og Simen prøver en frekk variant med innsiden av foten.

IMG 7078
Det ble en bra fotballkveld for de to OIL-lagene som spilte kamper onsdag. I løpet av de to nærmeste dagene spiller de tre andre 11-årslagene sine kamper denne uka. Det er stor aktivitet i Orkdal gutter 11!

Terminlister for Orkdal sine aldersbestemte lag i barnefotballen ser dere via denne lenken.


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB