Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » BARNEFOTBALL » Flotte kvelder med miniputtene

02.06.2016

Orkdalsbanken stadion 020616 04

Flotte kvelder med miniputtene

Hver torsdag er det miniputtkveld på Orkdalsbanken stadion. Da møtes barn i alderen 6-10 til kamper for de ulike idrettslagene i dalføret. De siste ukene har godt vær skapt en god ramme rundt de kampene som muligens byr på mest fotballglede av alle.

Orkdalsbanken stadion 020616 03
Dette bildet er fra en jentekamp mellom Orkanger IF sine 7-åringer og Orkdal IL sine 8-åringer. Flere av idrettslagene velger å lage egne jentelag for de aller yngste. Mange erfarer at fotballjenter trives sammen i trening og kamp, og at den sosiale effekten og gleden av spillet ofte er viktigere enn angrepsspill og scoringer.

Orkdalsbanken stadion 020616 01
Her er det guttekamp mellom Orkdal IL og Svorkmo NOI. Under miniputtkveldene spilles det fem kamper samtidig på Orkdalsbanken stadion. De aller yngste spiller klokka 18.00 mens 9- og 10-åringene i hovedsak spiller klokka 19.00.

Orkdalsbanken stadion 020616 02
Skaun stiller med sine yngste fotballspillere i Orkdalsserien. Her møter Skaun et av OIL sine lag. Miniputtene spiller med 5 spillere på banen. Det er også kommet igang et opplegg med 3er-fotball på små mål for de som er aller yngst. I barnefotball er det overordnet at dommere, lagledere og foreldre skal betrakte fotball som en lek for spillerne. Dommeren skal ikke unødig avbryte spillet, men sørge for at alle spillerne behandles likt. Dommeren skal i stor grad veilede når spilleren gjør feil. Dette er det viktig at alle som på et eller annet vis er involvert i barnefotball har i bakhodet når de unge spillerne er ute på fotballbanen.

Møt opp under miniputtkveldene på Orkdalsbanken stadion torsdager, og bidra til fotballglede for alle de unge spillerne :)

PS! Opplevelsen blir ekstra god med en varm kopp kaffe og et par vafler fra kiosken i klubbhuset:)
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK