Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » BARNEFOTBALL

BARNEFOTBALL

På denne siden legges artikler fra barnefotballen i Orkdal Idrettslag. Nedover på siden havner artikler fra tidligere sesonger med fotball for aldersgruppen 6-10 år.

 

 

 


30.08.2014

Fin augustdag på Verdal Cup

Orkdal Gutter 10 var lørdag i Nord-Trøndelag for å delta på Coop Verdal Cup 2014. Lag som Staal, Stiklestad, Verdal, Strindheim, Sparbu og Vinne stod på motsatt banehalvdel, og alle tre OIL-lagene fikk god motstand på den siste sommerlørdagen for året.Bilder fra Verdal Cup 30.

Les mer…


28.08.2014

God stemning med 3er-fotball

Flere idrettslag i regionen har gått sammen og startet med fotballkamper for barn som startet på skolen nå i høst. Forsøksordningen med 3er-fotball for 5- og 6-åringer ser ut til å bli en suksess som videreføres neste sesong.Det organiserte fotballtilbudet har tradisjonelt vært satt i gang det året barn blir...

Les mer…


21.08.2014

Mange lokale kamper i miniserien

Mens alvoret tynger for Trøndelags stolthet i Trondheim ruller miniserien videre med lokale kamper der humør og spilleglede preger fotballspillet. Torsdag møttes lag fra Glimt, Orkanger og Orkdal til en rekke kamper på Orkdalsbanken stadion for barn i alderen 6-10 år.Blått mot blått når Glimt og Orkdal møttes i 7-årsklassen.

Les mer…


20.08.2014

Gutter 10 på Melhus

Orkdal stilte med et lag i Gutter 10 da Melhus cup ble arrangert i helga. Roger Fuglås og Orkdal 1 reiste til Gruva for å spille mot tre lag fra Trondheim.Orkdal 1 startet med kamp mot Byåsen på en av kunstgressbanene i Gruva.

Les mer…


22.06.2014

Tre guttelag på Skandia Cup

Kommende uke arrangerer Freidig den tradisjonelle Skandia Cup for 40. gang. Hovedturneringen holdes for aldersgruppene fra 11 år og oppover. I miniklassene ble det i helga arrangert cup på en dag, med fire kamper for hvert lag.

Les mer…


19.06.2014

Miniputtkveld under fotball-VM

Fotball-VM i Brasil er godt i gang med god stemning, stort engasjement og mye godt angrepsspill. På Orkdalsbanken stadion og på alle andre baner i dalføret spiller miniputtene fotballkamper. Stemningen er vel så god som i Brasil. Engasjementet er også på topp.

Les mer…


12.06.2014

Naturgress på Woldsminde

Dagens voksengenerasjon husker hvordan det var å spille fotball på Brann stadion, ikke i Bergen, men ved Tusenårsstedet på Fannrem. Da det ble slutt på fotballspillingen ved den gamle brannstasjonen, flyttet man aktiviteten til Woldsminde. Woldsminde brukes fortsatt av de yngste årsklassene i OIL miniputt.

Les mer…


05.06.2014

Miniputtkveld i all slags vær

Torsdagens miniputtkveld ble en ny fin fotballkveld for de mange miniputtene i alderen 6-10 år. Denne miniputtkvelden vil i tillegg til mange gode fotballopplevelser bli husket for et relativt kraftig værskille. Da de aller yngste spilte klokka 18.00 var det lettskyet og godt over 20 grader på Orkdalsbanken stadion.

Les mer…


22.05.2014

Full fart på miniputtkveld

Hver torsdag er det miniputtkveld på Orkdalsbanken stadion. Da møtes barn i alderen 6-10 til kamper for de ulike idrettslagene i dalføret. Denne torsdagen ble som alle miniputtkvelder preget av få dype løp i bakrom, men av store mengder fotballglede:)Se bilder fra noen av ukas miniputtkamper i vårt fotoalbum.Orkdal og...

Les mer…


19.05.2014

Gode regler for barnefotball

Miniputtsesongen startet i forrige uke. 11- og 12-åringene har allerede spilt en del kamper. I Orkdal Idrettslag har vi lag for fotballspillere i alderen 6-12 år. Disse spiller fotball med fem eller sju spillere på banen.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK