Kvalitetsklubb

 

Miniputtenes dager

 

 

Ullmax Best i test

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over vil det komme informasjon om de ulike lagene i Orkdal Idrettslag sesongen 2017.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


08.07.2017

SommerXtra for unge fotballspillere

Nå starter Orkla Fotballklubb og Orkdal IL opp igjen med SommerXtra på Orkdalsbanken Stadion! Mandager kl. 18.00 fra 10.juli for jenter og gutter opp til 12 år.Onsdager kl. 18.00 fra 12.juli for aldersgruppen 10 år og eldre. 

Les mer…


03.06.2017

Orkdal IL og Orkla FK sammen om kvalitetsklubb

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Orkdal IL og Orkla FK har gått sammen for å arbeide med Norges Fotballforbund sitt prosjekt Kvalitetsklubb.

Les mer…


23.05.2017

OIL fotball med dugnadskvelder

En ny fotballsesong er godt i gang på Orkdalsbanken stadion. I den forbindelse har fotballavdelingen arrangert dugnadskvelder. Styret i fotballavdelingen ønsker å takke lagene for godt oppmøte. Orkdal IL er kjent for å være en dugnadsklubb, noe som vi også fikk bevisst gjennom disse 4 dugnadskveldene.

Les mer…


13.05.2017

Bygger små baner for de minste

Norges Fotballforbund anbefaler smålagsspill for unge spillere i barnefotballen. De siste sesongene har det derfor vært forsøkt å ha 3er-fotball som en del av aktiviteten for miniputtene. Denne sesongen spiller 6 og 7-åringer fotballkamper på små mål med tre spillere på hvert lag.

Les mer…


14.09.2016

Ivrige gutter og jenter på kamp

Tirsdag kveld ble det spilt flere kamper på Orkdalsbanken stadion. Orkdal Idrettslag har mange aktive 12-åringer innen fotball. Ca 35 gutter og 15 jenter født i 2004 spiller fotball for OIL. Dette er siste høsten for disse spillerne i den blå og hvite drakten. Om en måned er seriespillet over.

Les mer…


06.09.2016

Lagene stiller på dugnader

På Orkdalsbanken stadion og i Orkdal Idrettslag er vi utrolig heldige som har dugnadsgjenger som gjør en fantastisk innsats! Gjennom hele året legges det ned utallige timer med frivillig arbeid fra Knykenfolket i skianlegget og fra Garasjegjengen på Orkdalsbanken stadion.På grunn av den flotte innsatsen til Garasjegjengen er det ikke ofte...

Les mer…


20.08.2016

Mange gutter og jenter på dommerkurs

Sist uke arrangerte Orkdal IL fotball klubbdommerkurs for unge dommere i Orkdal Idrettslag. Det er sportslig utvalg i OIL fotball som står bak tiltaket. 15 gutter og jenter i 12-årsalderen deltok på høstens dommerkurs. Alle disse er selv aktive fotballspillere som nærmer seg slutten av barnefotballen.

Les mer…


28.07.2016

SommerXtra for ivrige fotballspillere

Gjennom sommerferien arrangerer Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb treningstilbudet SommerXtra for fotballglade barn og unge som ønsker å møtes til fotballtrening. Hver mandag fra 11. juli arrangerer Orkdal IL sommertreninger for sine spillere i alderen 6-12 år. Hver onsdag fra 13.

Les mer…


14.06.2016

Monica ny leder i Orkdal IL fotball

Orkdal IL fotballavdelingen har siden årsmøtet i mars stått uten leder. Monica Skålholt har fungert som leder denne våren. I idrettslagets styremøte 13. juni ble Monica valgt til leder for fotballavdelingen. Å ha en leder på plass er viktig for idrettslaget.

Les mer…


24.04.2016

OIL fotball på jakt etter ny leder

Orkdal Idrettslag har gjennomført alle sine årsmøter i løpet av våren. I de fleste avdelingene er alle verv besatt. OIL sin fotballavdeling hadde årsmøte uten å få valgt ny leder. Hugo Jonli gikk av etter å ha gjort en flott jobb for avdelingen.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Orkdal Sparebank Gronn liten

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

eika

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB