Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over leser du om aktiviteten i Orkdal IL fotball.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


05.07.2019

OIL i gang med det nye idrettshuset

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Nå er arbeidet i gang med nytt idrettshus.

Les mer…


26.06.2019

Orkdal/Orkla sertifisert som kvalitetsklubb

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon.

Les mer…


29.10.2018

Avsluttet sesongen med fotballbasar

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Forrige uke hadde miniputtene i Orkdal IL sin årlige fotballavslutning.

Les mer…


22.09.2018

OIL samarbeider med Sport 1 og Umbro

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Umbro har en ny klubbkolleksjon for alle i OIL. Kolleksjonen gjelder både fotball og håndball. Prøving og bestilling gjøres via Sport 1 på AMFI. Det er bestillingstid på produktene, og også noen dager trykketid av reklame.

Les mer…


05.09.2018

30 deltakere på dommerkurs

I Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb gjøres det et stort arbeid for å rekruttere og utdanne dommere. Nå i høst deltok hele 30 barn da Orkdal Idrettslag arrangerte klubbdommerkurs. Klubbdommerkurset skal gi deltakerne mulighet til å dømme kamper i barnefotballen, og for noen kan det også være starten på et...

Les mer…


06.07.2018

Orkla Tine Fotballskole 2018

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 1. og søndag 2. september i Idrettsparken Orkanger. Fotballskolen for barn født i 2006-2007-2008-2009 er nå åpen for påmelding.Påmelding Orkla Tine FotballskoleInformasjon om Tine Fotballskole ser du på nettsidene til arrangementet.

Les mer…


12.06.2018

Planlegger nytt idrettshus på Orkla Sparebank stadion

Orkdal Idrettslag driver to idrettsanlegg; Knyken skisenter og Orkla Sparebank stadion. Orkla Sparebank stadion har siden utbyggingen i 2006/2007 vært et fotballanlegg klarert for kamper på høyt nivå i Norge. Likevel har et større klubbhus vært savnet, og spesielt et bedre dusj- og garderobeanlegg.

Les mer…


23.04.2018

Orkla Sparebank Stadion er navnet

I starten av oktober gikk Orkdalsbanken over til å bli Orkla Sparebank, et resultat av sammenslåingen mellom Meldal Sparebank og Orkdal Sparebank. Den lokale sparebanken har alltid vært en fantastisk bidragsyter til kultur og fritid i vår region.

Les mer…


23.10.2017

OIL og Orkla utdanner grasrottrenere

De to siste ukene har del 1 av NFFs grasrottrenerkurs for trenere i aldersbestemte klasser blitt arrangert på Orkdalsbanken stadion. Trøndelag Fotballkrets arrangerer delkurs 1 og 2 med Orkdal IL og Orkla Fotballklubb som medarrangører. Delkurs 2 blir gjennomført i november.

Les mer…


19.09.2017

Gratulerer med flott gjennomført Orkdal Sparebank Cup 2017!

I helga arrangerte OIF Orkdal Sparebank Cup i Idrettsparken på Orkanger. Cupen har gjennom mange år bygd seg opp som en flott fotballturnering, med fine fotballøyeblikk og gode sosiale opplevelser for barn og unge som deltar. Orkdal Idrettslag stilte med mange av sine aldersbestemte lag i alderen 7-12 år.Orkdal Sparebank Cup...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK