Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over vil det komme informasjon om de ulike lagene i Orkdal Idrettslag sesongen 2018.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


23.04.2018

Orkla Sparebank Stadion er navnet

I starten av oktober gikk Orkdalsbanken over til å bli Orkla Sparebank, et resultat av sammenslåingen mellom Meldal Sparebank og Orkdal Sparebank. Den lokale sparebanken har alltid vært en fantastisk bidragsyter til kultur og fritid i vår region.

Les mer…


23.10.2017

OIL og Orkla utdanner grasrottrenere

De to siste ukene har del 1 av NFFs grasrottrenerkurs for trenere i aldersbestemte klasser blitt arrangert på Orkdalsbanken stadion. Trøndelag Fotballkrets arrangerer delkurs 1 og 2 med Orkdal IL og Orkla Fotballklubb som medarrangører. Delkurs 2 blir gjennomført i november.

Les mer…


19.09.2017

Gratulerer med flott gjennomført Orkdal Sparebank Cup 2017!

I helga arrangerte OIF Orkdal Sparebank Cup i Idrettsparken på Orkanger. Cupen har gjennom mange år bygd seg opp som en flott fotballturnering, med fine fotballøyeblikk og gode sosiale opplevelser for barn og unge som deltar. Orkdal Idrettslag stilte med mange av sine aldersbestemte lag i alderen 7-12 år.Orkdal Sparebank Cup...

Les mer…


17.08.2017

Klubbdommerkurs på Orkdalsbanken stadion

Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb inviterer alle jenter og gutter i alderen 12-16 år til klubbdommerkurs i klubbhuset til Orkdal IL på Orkdalsbanken Stadion tirsdag 22/8 kl 18.00. Kurset har en varighet på ca 2 timer og vil bli holdt av Stig Rune Krokdal.

Les mer…


06.08.2017

Orkla Tine Fotballskole 2017

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 2. og søndag 3. september i Idrettsparken Orkanger. Informasjon om Tine Fotballskole og om påmelding ser du på nettsidene til arrangementet.

Les mer…


08.07.2017

SommerXtra for unge fotballspillere

Nå starter Orkla Fotballklubb og Orkdal IL opp igjen med SommerXtra på Orkdalsbanken Stadion! Mandager kl. 18.00 fra 10.juli for jenter og gutter opp til 12 år.Onsdager kl. 18.00 fra 12.juli for aldersgruppen 10 år og eldre. 

Les mer…


03.06.2017

Orkdal IL og Orkla FK sammen om kvalitetsklubb

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Orkdal IL og Orkla FK har gått sammen for å arbeide med Norges Fotballforbund sitt prosjekt Kvalitetsklubb.

Les mer…


23.05.2017

OIL fotball med dugnadskvelder

En ny fotballsesong er godt i gang på Orkdalsbanken stadion. I den forbindelse har fotballavdelingen arrangert dugnadskvelder. Styret i fotballavdelingen ønsker å takke lagene for godt oppmøte. Orkdal IL er kjent for å være en dugnadsklubb, noe som vi også fikk bevisst gjennom disse 4 dugnadskveldene.

Les mer…


13.05.2017

Bygger små baner for de minste

Norges Fotballforbund anbefaler smålagsspill for unge spillere i barnefotballen. De siste sesongene har det derfor vært forsøkt å ha 3er-fotball som en del av aktiviteten for miniputtene. Denne sesongen spiller 6 og 7-åringer fotballkamper på små mål med tre spillere på hvert lag.

Les mer…


14.09.2016

Ivrige gutter og jenter på kamp

Tirsdag kveld ble det spilt flere kamper på Orkdalsbanken stadion. Orkdal Idrettslag har mange aktive 12-åringer innen fotball. Ca 35 gutter og 15 jenter født i 2004 spiller fotball for OIL. Dette er siste høsten for disse spillerne i den blå og hvite drakten. Om en måned er seriespillet over.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB